La directiva de l'ECG aposta per Solivelles

El club vol la continuïtat de l'entrenador, però el tècnic té l'última paraula

Esports

La directiva de l'ECG aposta per Solivelles
La directiva de l'ECG aposta per Solivelles | Xavier Solanas / SomGranollers

Un cop consumat el descens de categoria, l'atenció se centra en el nou projecte esportiu de cara la pròxima temporada de l'ECG a la Primera Catalana. El club vol recuperar com més aviat millor la Tercera RFEF i per aconseguir la fita esportiva confia en la continuïtat de José Solivelles com a entrenador. Segons ha pogut saber SomGranollers, la directiva confia plenament en la tasca de Solivelles i preveu una reunió en els pròxims dies per aclarir la situació de la banqueta. 

Solivelles té contracte amb l'ECG per una temporada més, però hi ha una clàusula alliberadora que permet al tècnic decidir quin és el seu futur. El club vol que continuï a la banqueta granollerina i sigui el responsable de la tornada de l'equip a la Tercera RFEF. La directiva valora molt positivament la tasca del tècnic, que va agafar les regnes de l'equip quan estava en una situació mot complicada. 

En els propers dies hi ha prevista una reunió entre la gestió esportiva del club i el tècnic per valorar la situació. Tot i això, l'entrenador, a hores d'ara, encara no s'ha pronunciat sobre el seu futur i tindrà uns dies de reflexió per prendre la millor decisió per al club. En qualsevol cas, la situació es vol aclarir en uns dies per iniciar el projecte esportiu del club a la Primera Catalana.

Edicions locals