Adolfo Fernández: 'Guanyar la Champions és espectacular i difícil de descriure amb paraules'

El jugador del Barça de futbol sala, resident a Sant Fost, explica l'experiència de ser campió d'Europa

Esports

El jugador amb el trofeu de la Champions de futbol sala
El jugador amb el trofeu de la Champions de futbol sala | Adolfo Fernández

Sergi Casanovas

Adolfo Fernández Adolfito és jugador del Barça de futbol sala i resident a Sant Fost. El diumenge es va proclamar campió d'Europa amb l'equip blaugrana a Riga (Lètonia), un fet "espectacular" segons ell. El Barça va guanyar a la final a l'Sporting de Portugal per un clar 4-0, amb Adolfito com a titular. 

El jugador blaugrana descriu l'experiència de guanyar la Champions com un fet "únic i difícil de descriure amb paraules". Tot i això, aquesta copa d'Europa no és la primera del resident a Sant Fost, ja la va guanyar fa dos anys.

En aquesta ocasió, el camí fins al títol no va ser fàcil. El Barça va patir a la semifinal davant el Benfica, un partit que Adolfo ja veia complicat perquè "el Benfica és un autèntic equipàs". Els culers van aconseguir la classificació i a la final van superar a l'Sporting en "un partit de 10", segons el 8 del Barça. Adolfito es mostra molt satisfet amb la seva participació a la Final Four: "La veritat és que molt content, vaig aportar el màxim que vaig poder a l'equip".

Una temporada excel·lent

El jugador blaugrana afirma que han assolit l'objectiu del club, que "sempre és conquerir Europa". Tot i la consecució d'aquest títol, la temporada no ha acabat. El Barça encara té opcions per guanyar la lliga, on són actualment líders i volen obtenir "el factor pista pel play-off", explica el culer. Adolfito també valora el que porten de temporada: "De moment, està sent excel·lent, només se'ns ha escapat la Copa".

Respecte a l'esport local de Sant Fost i de la zona, Adolfo Fernández admet que està "una mica desconnectat" però que "a poc a poc" va descobrint coses. Tot i això, admet que no pot estar tot el temps que voldria perquè el fet de ser jugador del Barça implica estar "molt temps fora de casa".

Edicions locals