Torna el Trofeu de l’Ascensió de natació dos anys després

El campionat reunirà prop de 140 esportistes de base el 22 de maig al CNG

Esports

Torna el Trofeu de l’Ascensió de natació dos anys després
Torna el Trofeu de l’Ascensió de natació dos anys després

Després de dos anys d’aturada per la pandèmia, torna el Trofeu de l’Ascensió que reunirà els millors nedadors de les categories de base de la comarca. El campionat, que organitza el CN Granollers, tindrà lloc el diumenge 22 de maig amb els nedadors dels cinc clubs de natació vallesans afiliats a la Federació Catalana de Natació amb el CN Caldes, el CN Pinetons Cardedeu, el SEK Catalunya de La Garriga, el CN Parets i el CN Granollers. 

La competició reunirà prop de 140 esportistes entre les categories prebenjamí, benjamí i aleví. "Per a optar al Trofeu al Millor Nedador Complert del Vallès Oriental, els participants hauran de nedar tots els estils de natació (lliures, braça, esquena i papallona). Els nedadors que obtinguin les millors marques en la suma dels quatre estils obtindran el Trofeu comarcal, que s’atorgarà per categories d’edat i sexe", informa el CNG en un comunicat. A més, hi haurà premis per als segons i tercers classificats. 
 
La jornada s'iniciarà a les 10 h amb la competició de prebenjamins i benjamins; i a les 11.45 h serà el torn dels alevins.

Edicions locals