Arriba la 24a edició de la caminada per la Serralada de Marina del Club Muntanyenc Mollet

L'entitat recupera una de les seves sortides principals dos anys després de l'última edició

Esports

Diversos participants de l'última edició de la caminada (2019)
Diversos participants de l'última edició de la caminada (2019) | Club Muntanyenc Mollet

Sergi Casanovas

El Club Muntanyenc Mollet organitzarà aquest diumenge la 24a edició de la caminada per la Serralada de Marina. L'entitat torna a celebrar una de les seves jornades principals amb els habituals canvis en el recorregut per donar als seus participants una experiència nova respecte a altres anys.

La caminada per la Serralada de Marina presenta un nou recorregut aquest any com és habitual. Enguany,  es prescindirà dels autocars i la sortida es farà des de Mollet, més concretament des de l'aparcament de l'estació de tren Mollet-Sant Fost. Des d'allà, els participants aniran per la llera del riu fins al pont de Montmeló, on començaran a pujar cap a la muntanya pel barri del Telègraf de Montornès, on hi haurà el primer avituallament. Des d'allà, es recorreran diversos punts de la serralada com el Coll Mercader, el Castell de Sant Miquel, el Coll de Can Corbera (on hi haurà el segon avituallament) i la Font de la Mercè. Finalment, els inscrits baixaran per Santa Maria de Martorelles de nou cap a Mollet, on finalitzaran els 19 km de recorregut.

Josep Solé, vicepresident del Club Muntanyenc Mollet, afirma que les inscripcions van "a bon ritme" tot i la situació actual. Solé declara que des de l'entitat esperen arribar "sobre els 300 inscrits", una xifra similar a la que van tenir l'any 2019. El vicepresident reconeix que estan tenint "entrebancs i baixes" en l'organització de la caminada, però que, tot i això, tenen "gent amb moltes ganes".

Respecte al recorregut, Solé explica que l'han variat "una mica", però que manté "trams que són bastant habituals". També reconeix que han hagut de canviar alguns trams previstos per "evitar les zones de nidificació dels ocells".

Inscripcions encara obertes

Tothom qui vulgui participar en la caminada per la Serralada de Marina encara ho pot fer. Les inscripcions romandran obertes fins dijous a la nit, tant en línia com presencialment, en els horaris d'atenció al públic de la seu del club. Apuntar-se a la caminada té un preu de 9 € per als socis i 14 € per als no socis i inclou avituallaments, esmorzar, refrigeri a l’arribada i una samarreta commemorativa.

Els qui no s'hagin apuntat llavors, tindran dues últimes oportunitats dissabte al matí, en una parada que el club instal·larà a la Plaça Catalunya i diumenge en el mateix punt de sortida. Les inscripcions fetes el cap de setmana tindran un preu més elevat: 11 € pels socis i 16 € pels no socis.

Edicions locals