Lliurats els distintius Biosphere i els punts d'informació turística

Economia

Més de 50 empreses, associacions i ens van participar en la jornada d'enguany
Més de 50 empreses, associacions i ens van participar en la jornada d'enguany

Més de 50 professionals d'empreses, associacions i ens del sector turístic de la comarca van participar divendres en una nova edició de la jornada anual de Turisme Vallès, un espai d'intercanvi d'experiències entre els agents públics i privats del sector turístic del Vallès Oriental per enfortir el marc de relacions. Durant la trobada es van lliurar 48 distintius del Compromís per a la sostenibilitat Biosphere.

L'han rebut, per exemple, l'Hotel Ibis Montmeló-Granollers, l'Oficina d'Informació Turística de Granollers, Ostrya Celler del Ferrer, el Consell Comarcal del Vallès Oriental, Gran Centre, el Gremi d'Hostaleria del Vallès Oriental i el Restaurant DO, així com Mas Can Calet Aparthotel de les Franqueses.

També es van lliurar en el mateix acte 32 diplomes de la xarxa de Punts d'Informació Turística, entre els quals hi ha la Biblioteca Can Pedrals, l'Oficina de Turisme de Granollers, l'Hotel Ibis Montmeló-Granollers, Gran Centre i Ostrya Celler del Ferrer de Granollers; i l'Ajuntament i Mas Can Calet Aparthotel a les Franqueses.

En la sessió, el president del Consell Comarcal, Emilio Cordero, va afirmar que "el Vallès Oriental té molt potencial turístic, sobretot en l'àmbit rural", i el conseller comarcal de Turisme, Àlex Valiente, assegurava que "ara és moment de buscar i recuperar el públic estranger sense deixar de banda del públic nacional".

Durant la jornada també es va presentar el Pla d'Acció del 2022 per part del gerent del Consell Comarcal, Carles Fernández, qui destacava que "és una feina que s'ha fet en col·laboració amb el sector amb un procés participatiu".

Edicions locals