'Volem convertir el Circuit en un referent de la sostenibilitat i la digitalització'

El conseller Roger Torrent recorda que s'ha garantit la continuïtat del Gran Premi de la Fórmula 1 fins al 2026

Esports

'Volem convertir el Circuit en un referent de la sostenibilitat i la digitalització'
'Volem convertir el Circuit en un referent de la sostenibilitat i la digitalització' | Circuit de Barcelona-Catalunya

El conseller d’Empresa i Treball, Roger Torrent i Ramió, ha assegurat durant l'acte de presentació de la Fórmula 1, ahir al Tibidabo, que “volem convertir el Circuit de Barcelona-Catalunya en model i referència de la sostenibilitat i la digitalització i ha de ser el trampolí d’aquests canvis”.  

El responsable d’Empresa i Treball ha recordat que “hem garantit la continuïtat del Gran Premi fins al 2026 i aquest període d’estabilitat de cinc anys ens permet treballar en la transformació tant de la infraestructura com del model. En aquest sentit, el conseller ha avançat que properament es presentarà el Pla Estratègic del Circuit.

En la presentació del Formula 1 Pirelli Gran Premi d'Espanya 2022, que se celebrarà a les instal·lacions de Montmeló (Vallès Oriental) els dies 20, 21 i 22 de maig, Torrent ha destacat que aquest esdeveniment “serà històric i una gran festa ja que recuperarà la normalitat postpandèmia”. 

En l’acte de presentació també hi han participat el director general del Circuit de Barcelona-Catalunya, Josep Lluís Santamaría Romero; el president del RACC, Josep Mateu Negre; el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni; l’alcalde de Montmeló, Pere Rodríguez Rodríguez; l’expilot de F1, Pedro Martínez de la Rosa; la pilot de Wseries, Belén Garcia; i el pilot de F3, Pepe Martí.

Edicions locals