Desmantellat un punt de venda de drogues al detall molt actiu a Caldes de Montbui

L'actuació policial s’emmarca en un dispositiu conjunt de Mossos amb la Policia local de Caldes de Montbui contra el tràfic de drogues

Societat

Desmantellat un punt de venda de drogues al detall molt actiu a Caldes de Montbui
Desmantellat un punt de venda de drogues al detall molt actiu a Caldes de Montbui


Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Caldes, en col·laboració amb la Policia Local, van detenir dimecres un home, de 40 anys, com a presumpte autor d’un delicte de tràfic de drogues i es va desmantellar un punt de venda de drogues al detall a Caldes de Montbui.

La investigació es va iniciar gràcies la informació que van rebre els agents sobre un pis, situat al carrer Homs, on es venien drogues a consumidors finals. El degoteig constant de persones que anaven a comprar estava generant molta inseguretat als veïns de la zona. El treball conjunt entre la Policia Local i els Mossos de la localitat va permetre determinar en quin pis s’estava fent l’intercanvi i identificar el subministrador de les substàncies estupefaents.

Dimecres, pels volts de les 7 h, es va realitzar una entrada i perquisició al domicili investigat, autoritzat pel jutjat número 3 de Granollers. El dispositiu va anar a càrrec de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Granollers i agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), i va comptar amb la col·laboració d’agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana i de la Policia Local de Caldes de Montbui.

Durant l’escorcoll es van comissar 34 embolcalls de cocaïna ja preparada per la venda al detall i diners en efectiu, en bitllets fraccionats, que presumptament provenien de la venda de droga. A banda, es va detenir un home per un delicte contra la salut pública en el seu vessant de tràfic de drogues i una dona va quedar investigada per aquests fets.

Aquesta actuació s’emmarca en el treball habitual dels cossos de seguretat contra el tràfic de drogues a petita escala que hi ha a la població.

El detingut ha passat avui a disposició judicial i el jutge ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.

Edicions locals