El PSC de les Franqueses celebra la Festa de la Rosa

Enrique Pérez López, militant històric de l'agrupació des de 1979, va rebre una placa de reconeixement a 43 anys de militància

Política

La Festa de la Rosa va aplegar desenes de militants socialistes dissabte a Bellavista
La Festa de la Rosa va aplegar desenes de militants socialistes dissabte a Bellavista

El PSC de les Franqueses va celebrar dissabte a la plaça Major de Bellavista la Festa de la Rosa, on van participar més de 200 persones en una arrossada popular organitzada pels socialistes.

Durant l’acte es va fer un homenatge a Enrique Pérez López, militant històric de l’agrupació des de 1979. Juan Antonio Corchado, primer secretari del PSC de les Franqueses, li va fer entrega d’una placa de reconeixement de la seva tasca al llarg d'aquests 43 anys.

Corchado va ressaltar durant l’acte la importància d’estar al costat dels veïns i veïnes i va convidar als assistents a fer propostes per construir plegats les Franqueses del futur. També va recordar les persones que ens han deixat durant la pandèmia. "Han sigut dos anys molt durs, on persones importants per tots nosaltres malauradament ens han deixat. Els i les socialistes hem treballat per pal·liar els efectes de la Covid-19 i ara toca continuar mirant endavant, continuar treballant des del govern municipal perquè les Franqueses tingui el futur que es mereix".

Una barra solidària de l’entitat LuchaRETT por Ti Princesa va acompanyar tot l’acte i va recaptar més de 400 euros per continuar millorant la vida de la Berta Lachica Riquer en la seva lluita amb la malaltia minoritària de la síndrome de Rett.

La festa va comptar amb la presència de l’alcaldessa de Granollers, Alba Barnusell; l’alcalde de Canovelles, Emilio Cordero; i el primer secretari de la Federació del Vallès Oriental i Moianès, Jonatan Martínez, així com diversos regidors i regidores de Granollers i la Garriga.

Edicions locals