Alèxia Putellas va a per la segona Champions

L'Ajuntament instal·larà una pantalla gegant per animar a la molletana

Esports

Alèxia Putellas en un partit de Champions d'aquesta temporada
Alèxia Putellas en un partit de Champions d'aquesta temporada | Instagram Alèxia Putellas

Alèxia Putellas diputarà la seva tercera final de Champions aquest dissabte, on buscarà el seu segon títol. La molletana tornarà a capitanejar l'equip femení del Barça al partit que disputaran davant l'Olympique de Lió al Juventus Stadium de Torí. La final serà aquest dissabte a les 19 h

L'actual Pilota d'Or i premi The Best de la FIFA és la gran estrella de l'equip culer per afrontar aquesta final, la tercera tant per a ella com pel club. A Torí, Alèxia Putellas i el Barça buscaran defensar el títol, del qual són les actuals campiones, i sumar la segona Champions femenina a les vitrines del club.

El seu rival serà l'Olympique de Lió francès, l'equip que va privar del títol a l'equip culer en la seva primera final, l'any 2019. Al contrari que en aquella ocasió, les barcelonistes arriben com a favorites, tot i que les franceses han guanyat fins a 7 cops aquesta competició.

Mollet, amb la capitana

La ciutat de Mollet vol donar suport i ànims a la seva conciutadana Alèxia Putellas. Per això, l’Ajuntament, en col·laboració amb la Penya Barcelonista de Mollet, instal·larà una pantalla gegant a la pista exterior del Pavelló Municipal d’Esports Riera Seca per seguir la final. L’entrada a la pista exterior del Riera Seca per gaudir de la final d’aquesta competició és oberta a tothom i es podrà fer des d'una estona abans de les 19 h, l'hora d'inici del partit.

La primera tinent d'alcalde, Mireia Dionisio, destaca que Putellas és "un referent i un emblema de Mollet" i que, per això, des del consistori posaran "una pantalla gegant perquè tothom qui vulgui pugui gaudir de la final".

Edicions locals