L'espectacle d'Emilio Gutiérrez Cava a Can Palots s'ajorna al 19 de juny

'Dejadme la esperanza' recull versos del poeta Miguel Hernández

Cultura

L'espectacle d'Emilio Gutiérrez Cava a Can Palots s'ajorna al 19 de juny
L'espectacle d'Emilio Gutiérrez Cava a Can Palots s'ajorna al 19 de juny

L’homenatge a Miguel Hernández, Dejadme la esperanza, interpretat per Emilio Gutiérrez Caba i previst inicialment per al 21 de maig a Can Palots, ha quedat ajornat per malaltia de l’actor. L’espectacle es realitzarà finalment el 19 de juny, a les 20 hores al Teatre Auditori Can Palots. Les entrades ja es poden adquirir a través de la web d’Escena GrAn. Les persones que ja havien comprat les entrades poden aprofitar les entrades per la nova data o demanar el retorn dels diners.

El Teatre Auditori de Can Palots de Canovelles rebrà un dels grans actors del cinema i el teatre espanyols. Emilio Gutiérrez Caba (Valladolid, 1942) posarà veu als versos de Miguel Hernández, un dels poetes més representatius de la poesia en castellà del primer terç del segle XX.

A l'espectacle Dejadme la esperanza es recorda com un "poeta per a esperits joves i combatents: un poeta per a apassionats de l’amor, de la justícia i de la solidaritat, per a idealistes que lluiten per fer, de les utopies d’ahir, els drets d’avui".

A banda de la interpretació de Gutiérrez Caba, Dejadme la esperanza compta també amb el baríton Luis Santana i l'acompanyament al piano de Víctor Carbajo. El preu de l'entrada és de 12 euros.

Edicions locals