El Circuit recomana una mobilitat en transport públic per la Fórmula 1

Enguany es preveu un augment d’assistència i una elevada mobilitat

Esports

El Circuit recomana una mobilitat en transport públic per la Fórmula 1
El Circuit recomana una mobilitat en transport públic per la Fórmula 1 | Generalitat de Catalunya

La programació especial de transport públic que s’habilita facilita el desplaçament al Circuit de Barcelona-Catalunya per la Fórmula 1 de la forma més fàcil, còmoda i sostenible. A més, enguany, els vehicles elèctrics de la Creu Roja tornaran a permetre el desplaçament de persones amb discapacitat dins del recinte del Circuit, sempre acompanyats de voluntaris.

En autocar, Sagales contempla diferents línies per desplaçar-se des de Barclona fins al Circuit, tot i que també hi haurà el trasllat des de l’estació de Montmeló fins al Circuit, que es farà amb autobusos híbrids. El dissabte i el diumenge hi haurà 3 minibusos sostenibles que oferiran un servei shuttle amb parada a totes les portes, a excepció de la 5. Hi haurà un altre bus que farà el recorregut fins al Centre d’Acreditacions.

Amb tren, Renfe reforça els serveis de la línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya amb 50.000 places addicionals. Durant els dies 21 i 22 de maig, s’ha establert una programació especial que assegura una freqüència mitjana de pas cada 15 minuts en la connexió Montmeló – Barcelona a les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre totes dues estacions.

A més, els viatgers que arribin en trens AVE-Llarga Distància a Sants disposen de connexions amb Montmeló amb la línia R2 i el bitllet és gratuït per a ells.

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe reforça el seu servei amb la circulació de 38 trens especials diaris, sumant-se a l’oferta habitual de la línia R2 Nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló – Maçanet). Aquest increment per al Gran Premi completarà el servei de Renfe a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, amb una oferta de 81.400 places diàries.

Per a facilitar i agilitzar l’adquisició dels bitllets, Renfe ha programat les màquines d’auto venda de manera que el primer títol de transport que aparegui en pantalla sigui un bitllet d’anada i retorn fins al municipi de Montmeló, pròxim al Circuit de Barcelona-Catalunya. Per a més informació, els viatgers es poden dirigir al telèfon 900 41 00 41, App de Rodalies i web rodaliesdecatalunya.cat

Des del Circuit s’anima a totes les persones involucrades en l’esdeveniment a contribuir amb les accions per a fer una gestió sostenible d’aquest Gran Premi.

Edicions locals