Isidre Pineda repetirà com a candidat d'ERC a l'alcaldia de Caldes

L'actual alcalde vol revalidar la majoria absoluta que Esquerra va aconseguir el 2019

Isidre Pineda
Isidre Pineda

L'assemblea local d’ERC de Caldes ha elegit l'actual alcalde, Isisdre Pineda, com a candidat a les eleccions municipals de l'any que ve, de manera que serà la segona vegada que concorre a les eleccions com a cap de llista dels republicans.

Pineda, de 35 anys, és alcalde del municipi des del 2019 i compta amb una llarga experiència en gestió, ja que prèviament havia sigut regidor de Cultura i Patrimoni; Turisme i Termalisme; Participació Ciutadana i Voluntariat i Cooperació, Serveis Socials, Participació Ciutadana, entre d’altres, i forma part de l’equip de govern d’ERC des del 2011.

En la seva intervenció, el cap de llista per ERC ha destacat que “gràcies a les majories absolutes Caldes ha evolucionat com mai i l’estabilitat política és un valor preciós i extraordinari, molt necessari sobretot en moments d’incertesa”. Pineda ha afegit “ERC mereix una nova oportunitat perquè tenim la força i les ganes de reforçar Caldes amb un projecte que és viu.”

El nou cap de llista remarcat que “continuem apostant per una Caldes valenta, sostenible, termal i solidària tot treballant com a eixos principals l’acció climàtica, el feminisme i el republicanisme.”

A més d'alcalde de Caldes, Pineda és president del Fons Català de Cooperació Internacional. Anteriorment, també va ser conseller comarcal de Turisme des del 2015; secretari del Fons Català de Cooperació i membre de la Coordinadora d’Ajuntaments Solidaris amb el Poble Sahrauí. També és  llicenciat en Ciències Polítiques i en Periodisme i màster en Comunicació Política i Institucional.

Edicions locals