Reforç del transport públic pel Gran Premi de motociclisme al Circuit

Renfe i Sagalés tornaran a incrementar l'oferta de transport públic pel cap de setmana

Esports

L'oferta d'autobusos i de tren es veurà augmentada durant el Gran Premi
L'oferta d'autobusos i de tren es veurà augmentada durant el Gran Premi | Circuit de Barcelona-Catalunya

La programació especial de transport públic que s'habilita amb motiu del Gran Premi Monster Energy de MotoGP facilita el desplaçament al Circuit de la forma més fàcil, còmoda i sostenible. A més, els vehicles elèctrics de la Creu Roja tornaran a permetre el desplaçament de persones amb discapacitat dins del recinte del Circuit, acompanyats de voluntaris.

De cara al Gran Premi de motociclisme, el Circuit i els operadors de transport públic reforcen el servei per permetre a tots els aficionats anar i tornar de la instal·lació amb transport públic.

En tren
Renfe reforça els serveis de la línia R2 Nord de Rodalies de Catalunya amb 22.000 places addicionals. Durant els dies 4 i 5 de juny, s'ha establert una programació especial que assegura una freqüència mitjana de pas de 4 trens per hora i sentit durant les hores en què es preveu una major afluència de viatgers entre totes dues estacions.

Per a facilitar la mobilitat dels aficionats, Renfe reforça el seu servei amb la circulació de 15 trens especials diaris en la connexió Montmeló - Barcelona, sumant-se a l'oferta habitual de la línia R2 Nord (Aeroport – Barcelona – Montmeló - Maçanet). Aquest increment per al Gran Premi completarà el servei de Renfe a Montmeló els caps de setmana, que consisteix en 74 trens diaris, 37 per sentit, amb una oferta de 81.400 places diàries.

Per a facilitar i agilitar l'adquisició dels bitllets, Renfe ha programat les màquines d'auto venda de manera que el primer títol de transport que aparegui en pantalla sigui un bitllet d'anada i retorn fins al municipi de Montmeló, pròxim al Circuit de Barcelona-Catalunya. Per a més informació, els viatgers es poden dirigir al telèfon 900 41 00 41, App de Rodalies i web rodaliescatalunya.cat.

En autocar
Autocars Sagalés ofereix els seus serveis per a assistir al Gran Premi. Els autocars sortiran del centre de la ciutat de Barcelona, des de l'Estació del Nord d'Autobusos (C/Ali Bei, 80), en les andanes 25, 26 i 27. Aquesta ubicació permet la connexió amb el servei de metro i de Rodalies de RENFE, atès que l'estació està situada al costat d'Arc de Triomf. Les arribades es realitzen davant del supermercat Sorli Discau.

Tant el divendres 3 de juny com el dissabte 4 i el diumenge 5, el servei estarà disponible a partir de les 8 h, amb sortida cada 20 minuts el divendres, cada 10 minuts el dissabte i cada 5 el diumenge. El preu del bitllet és de 18 euros i les reserves es realitzen a Sagalés (tel. 902 13 00 14 / www.sagales.com). Sagalés també ofereix una altra línia des de les principals poblacions de la Costa de Barcelona fins al Circuit. El servei es realitza el dissabte 4 i diumenge 5, i el preu del bitllet és de 25 euros.

Autobusos llançadora
També es contemplarà el trasllat en bus des de l'estació de Montmeló fins al Circuit. Les arribades es realitzaran a la rotonda de l'accés est del Circuit (zona Sorli Discau). El preu del tiquet és de 2,40 € i els serveis estaran disponibles a partir del divendres 3 de juny de 9 a 19 h; el dissabte de 9 a 19 h; i el diumenge des de les 9 h fins que finalitzi l'esdeveniment.

Edicions locals