Dolo Martín lidera la nova etapa del KH-7

El sènior femení vol ser més competitiu i lluitar per les places europees

Esports

Dolo Martín lidera la nova etapa del KH-7
Dolo Martín lidera la nova etapa del KH-7 | Xavier Solanas / SomGranollers

José Luis Rodríguez Beltrán

Dolo Martín és la nova entrenadora del KH-7 Granollers per a les pròximes tres temporades. La tècnica navarresa, de 39 anys, arriba al Palau d'Esports avalada per la gran trajectòria assolida amb l'Handbol Sant Quirze, equip que va agafar a la Lliga Catalana i aquesta temporada el va fer debutar a la Lliga Guerreras, tot i que ara ha perdut la categoria. Martín també va entrenar en la màxima categoria estatal femenina l'Esportiu Castelldefels i ha dirigit diferents combinats de formació de la selecció espanyola i catalana. 

Martín agafa el relleu de Salva Puig, que ha estat a la banqueta del Palau durant aquesta temporada i feia una setmana que ja s'havia acomiadat de l'afició granollerina. "És un repte motivador perquè el BM Granollers sempre ha estat un referent i estic molt orgullosa de formar-ne part", explicava dimarts la nova entrenadora, Dolo Martín, durant l'acte de presentació a la seu de l'empresa KH-7, que és el principal patrocinador de l'absolut femení. La nova tècnica deixava clar que el KH-7 de Martín "incrementarà el ritme de joc perquè l'equip pot córrer més, ha de ser més dinàmic", i afegia: "crec que podem treballar una mica millor en l'àmbit defensiu". De tota manera, lloava la feina feta per l'equip aquesta temporada en atac. "Les coses que han funcionat les mantindrem i les que no, les intentarem millorar", deia.  

El BMG fa una aposta ferma per l'equip femení amb l'objectiu de fer un salt qualitatiu, respecte a les anteriors temporades. El club aspira a convertir el sènior femení en un referent a la Lliga Guerreres. "El primer objectiu és ser capaces de ser competitives i  d'aquesta manera ens plantegem  situar-nos prop de les places europees", va dir el director esportiu del club, Marc Amargant.

Per aquest motiu, a banda de Martín, el BMG ha professionalitzat el cos tècnic amb les incorporacions de Verónica Cuadrado, com a segona entrenadora; Maria Cadens, preparadora física, i Vicente Álamo, preparador de porters, que compaginarà la tasca a Granollers amb la de segon tècnic a l'Stuttgart d'Alemanya. 

Edicions locals