Gemma Font renova amb el Barça fins al 2024

La de Tagamanent acabava contracte aquesta temporada i signa per a dues campanyes més

Esports

Gemma Font renova amb el Barça fins al 2024
Gemma Font renova amb el Barça fins al 2024 | FC Barcelona

Tagamanent

Gemma font, de Tagamanent, ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2024. La portera, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat dos anys més al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

Gemma, de 22 anys, va passar per totes les categories de la base fins a debutar amb el primer equip, el 2018. Des de llavors, ha disputat 13 partits en els que ha encaixat 6 gols. “Vaig complir el somni de guanyar la Champions i ara és seguir creixent en aquest club, optant a tenir minuts”, explica Font als mitjans oficials del FC Barcelona, que també afegeix: "A poc i poc i amb paciència em van donant minuts i sobretot aprenc molt, amb les companyes Paños i Cata i l’entrenador de porteres, Oriol. M’ensenyen moltíssim, així que estic súper agraïda".

Nissaga de porters

Gemma Font és membre d’una nissaga de porters. El seu pare Josep va ser un dels primers residents de l’antiga Masia i la seva germana Meritxell, ara mateix al filial, ha estat una de les nou primeres en viure-hi, a la nova de Sant Joan Despí.

Edicions locals