Detingut per robar a repartidors de paqueteria a Sant Celoni i l'entorn

Els Mossos van localitzar dimarts un jove de 25 anys com a presumpte autor de cinc furts

Societat

Sant Celoni

Els Mossos d'Esquadra de Sant Celoni, amb la col·laboració de les policies locals del municipi i altres poblacions limítrofes, van detenir dimarts, un home, de 25 anys, com a presumpte autor de cinc furts a repartidors comesos el darrer mes a la zona. A finals de maig es va detectar un augment de furts a repartidors de paqueteria a Sant Celoni i les poblacions properes. El lladre aprofitava el moment en què descarregaven les mercaderies per sostreure els objectes que hi havia a la cabina del vehicle.

Arran de les denúncies es va determinar que tots els fets tenien un mateix modus operandi, franja horària i descripció de l’autor. És per això que Mossos d’Esquadra, policies locals i vigilants van establir un dispositiu per incrementar el patrullatge preventiu amb agents uniformats i de paisà. Durant les indagacions policials es va identificar un possible sospitós, el qual tenia nombrosos antecedents similars i no tenia domicili conegut.

Durant la tarda de dimarts, efectius fora de servei, van veure el sospitós al bar de l’estació de trens de Sant Celoni i van avisar a les patrulles. Diverses dotacions policials es van adreçar ràpidament al lloc i van detenir l’home per la seva presumpta relació amb els furts.

Un altre detingut per una estrebada a una joia

D’altra banda, mitja hora més tard i a la mateixa estació de trens, es va rebre un avís que un individu havia sostret, d’una estrebada, una cadena d’or a un altre home. Gràcies a la proximitat dels efectius de paisà i a la descripció aportada per diferents testimonis, es va localitzar i detenir al presumpte autor, un home de 24 anys.

Els dos detinguts, que acumulen 63 antecedents policials, van passar a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Granollers. L’autoritat judicial va decretar llibertat amb càrrecs per als dos detinguts.

Edicions locals