Detingut per instal·lar un cultiu de marihuana en un edifici en obres a Lliçà d'Amunt

La plantació és va descobrir el 16 de juny arran d'un incendi que el detingut intentava apagar

Societat

Detingut per instal·lar un cultiu de marihuana en un edifici en obres a Lliçà d'Amunt
Detingut per instal·lar un cultiu de marihuana en un edifici en obres a Lliçà d'Amunt | Mossos d'Esquadra

Lliçà d'Amunt

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Caldes de Montbui han detingut un home, de 49 anys, per un delicte contra la salut pública i també per un delicte de defraudació elèctrica. El 16 de juny una patrulla de Policia Local de Lliçà d’Amunt va veure com el detingut intentava apagar un foc a l’exterior d’un domicili en obres amb galledes d’aigua. Quan els agents van arribar al lloc, van observar que hi havia restes de plantes vegetals de marihuana i van avisar a Mossos d’Esquadra per una possible plantació.

En l’entrada i registre que es va fer, els agents de la Unitat d’Investigació de Granollers van comprovar que al soterrani del domicili en construcció hi havia un cultiu de marihuana de grans dimensions, amb un total de 1248 plantes. També hi havia sis aparells d’aire condicionat industrials, onze ventiladors, dues càmeres de videovigilància a l’exterior i d’altres materials per a mantenir el cultiu.

A part de la plantació de marihuana, la companyia elèctrica va informar els agents de Mossos d’Esquadra que hi havia una connexió fraudulenta a l’energia elèctrica amb una valoració dels danys causats de 99.995,94 euros.

Finalment, es va detenir l’home que es trobava al lloc com a responsable del cultiu i de la defraudació elèctrica.

Edicions locals