L'Espai Wellness acull un centre esportiu terapèutic

La Mútua i l'Espai Wellness signen un acord de col·laboració per realitzar un exercici terapèutic de qualitat ajustat a cada patologia

Esports

L'Espai Wellness acull un centre esportiu terapèutic
L'Espai Wellness acull un centre esportiu terapèutic

El director general de La Mútua, Josep Rius, i el gerent de l’Espai Wellness, Carles Ayats, van signar dijous un acord de col·laboració per tal de poder oferir als pacients de l’àrea de fisioteràpia de La Mútua una derivació al centre esportiu Espai Wellness on podran realitzar un exercici terapèutic de qualitat ajustat a cada patologia.

L’Espai Wellness, s’alça com a primer centre d’exercici terapèutic de la comarca del Vallès Oriental. Aquesta iniciativa marca un pas endavant pel club, on tot l’equip de professionals que hi treballa, assessoraran i ajudaran als pacients amb llurs rehabilitacions des d’un entorn saludable, esportiu i social. Per part de La Mútua, que enguany celebra 70 anys de servei a la comarca, podrà derivar els pacients en la seva fase final de recuperació a un entorn en millors condicions. El projecte està coordinat pel cap de fisioteràpia, Ernest Ramón Lamiel.

Edicions locals