En Comú presentarà candidatura a Llinars a les municipals de 2023 en coalició amb Independents de Llinars

L'espai polític dels comuns fa 16 anys que no tenia presència als comicis del municipi

Política

Llinars del Vallès

En Comú presentarà candidatura a Llinars del Vallès a les eleccions municipals de l'any vinent, gràcies a un acord de coalició que ha tancat amb la formació Independents de Llinars, segons fons dels comuns. L'espai polític d'En Comú no intervenia en uns comicis locals a Llinars des de fa 16 anys, quan ICV va presentar candidatura el 2007, sense obtenir representació.

El cap de llista serà Gerard Coderch Pera, de 45 anys, i que el 2011 va ser el número 2 de la llista del Grup Independent del Poble de Llinars (GIPLL). La formació independent actualment tampoc té representació al consistori, mentre que a l'anterior mandat 2015-19 va tenir dos regidors.

Coderch és membre de la Plataforma ProCarril Bici de Llinars i, des de fa 4 anys, president de l'AFA Damià Mateu. Coderch és diplomat universitari en Teball Social, màsters en Prevenció de riscos Laborals i té una extensió universitària en Gestió i direcció de projectes. Actualment, és responsable de projectes a Tecnopreven (una firma de software de prevenció de riscos laborals per a grans empreses).

Edicions locals