El BMG femení guanya l'Europeu màster al Palau d'Esports

L'equip de més de 43 anys s'imposa en la final continental contra el Morava, per 15 a 13

Esports

El BMG femení guanya l'Europeu màster al Palau d'Esports
El BMG femení guanya l'Europeu màster al Palau d'Esports | BMG

El BM Granollers ha celebrat l'or de l'equip femení de més de 43 anys (+43) de l'Europeu màster, que ha tingut lloc fins diumenge al Palau d'Esports. El club amfitrió ha celebrat un or i dos subcampionats amb l'equip femení +33 i el masculí + 35. La resta de campions del Campionat d'Europa de clubs han estat el CB Maristes Algemesí (+33), de la Comunitat Valenciana, en categoria femenina i del Màsters Porto (+35), de Portugal, el Budapest Old Boys (+45 i +50), d'Hongria, i l'Odesa, d'Ucraïna, en categoria masculina.

Les finals van tenir lloc diumenge al palau d'Esports i l'aficionat local va poder celebrar el triomf del BMG femení +43, entrenat per Pep Blanchart, que va guanyar la final contra les txeques del HBH Morava per 15 a 13. Pel que fa al sènior masculí +35 va perdre la final contra el Màsters Porto, per 19 a 18; i el femení +33 contra l'Algemesí.

Durant quatre dies, el Palau d'Esports ha vist el millor handbol continental amb més de 600 esportistes d'entre 42 equips masculins i femenins entre les diferents sis categories màster.

Edicions locals