Els Premis Porxada estrenaran un reconeixement a un comerç nou

Els guardons que atorga anualment Gran Centre i l'Ajuntament celebraran la gala el 14 d'octubre

Economia

El fòrum de comerç de Granollers ha validat les bases de l'edició 2022 dels Premis Porxada, que incorporarà com a novetat una nova categoria, el Premi al Nou Comerç, que se sumarà al negoci familiar centenari, a l'antiguitat i al premi honorífic. El Premi al Nou Comerç reconeixerà els negocis de recent creació que proposin nous conceptes de producte, servei o format d'establiment comercial, que representin una millora o ampliació de l'oferta comercial disponible dins l'àmbit territorial de la seva associació de comerciants.

Els Premis Porxada són els guardons que atorga anualment l'Ajuntament de Granollers i l'Associació de comerciats Gran Centre Granollers amb l'objectiu de reconèixer la singularitat dels establiments comercials de la ciutat i posar en valor el conjunt de la seva oferta comercial com a factor d'atracció de visitants, generador d'activitat econòmica i creador de llocs de treball.

Fins al divendres 16 de setembre de 2022, tots els establiments comercials interessats a optar al premi a l'antiguitat (25, 50 o 75 anys) podran presentar les seves candidatures. Les associacions de comerciants de la ciutat podran proposar, fins aquesta mateixa data, un establiment comercial associat que hagi obert el seu negoci entre el dia 1 d'octubre del 2021 i el 16 de setembre de 2022, per optar a la categoria Premi al Nou Comerç.

Els premis al comerç familiar centenari i honorífic no s'han de sol·licitar, ja que els designa el jurat dels premis, format per l'Ajuntament de Granollers, Gran Centre Granollers i la resta de les associacions de comerciants de la ciutat. L'acte de lliurament de premis tindrà lloc el 14 d'octubre de 2022 al Teatre Auditori de Granollers.

Edicions locals