El Movex guanya l'estatal de Sanxenxo i lidera el rànquing

El sènior masculí de l'HPG guanya la final contra el iKasa Madrid, per 16 a 23 i 15 a 21

Esports

El Movex guanya l'estatal de Sanxenxo i lidera el rànquing
El Movex guanya l'estatal de Sanxenxo i lidera el rànquing | RFE Balonmano

El Movex Handbol Platja Granollers ha guanyat el torneig Arena 1000 de Sanxenxo (Galícia) amb autoritat i, a més, lidera el rànquing estatal després dels dos primers campionats disputats del calendari de la federació espanyola. L'equip granollerí va imposar-se en al final de diumenge contra el Balonmano iKasa Madrid per 0 a 2 després de guanyar els dos sets amb claredat, 16 a 23 i 15 a 21.

El Movex va passar la fase de grups amb un ple de triomfs amb les victòries contra Alcalá (0-2), Sevilla (2-0) i San Fernando. Als quarts de final, l'HPG va ser superior a l'Orihuela (2-0) i en semifinals, contra el Ciudad de Málaga, va necessitar un tercer set per desempatar, que va guanyar per 6 a 9. En la final, va mantenir el bon nivell i va imposar-se amb claredat contra l'equip madrileny. 

El Movex Granollers va sumar a Sanxenxo 2.600 punts i lidera el rànquing estatal amb 5.200, seguit del Ciudad de Málaga (5.100 punts) i el Balonmano Ikasa Madrid (5.000). El pròxim torneig Arena 1000 tindrà lloc del 15 al 17 de juliol a Almeria (Andalusia). 

Edicions locals