Víctor Font es mostra crític amb la gestió de Joan Laporta amb el Barça

L'empresari granollerí i excandidat a la presidència trenca el seu silenci després de 16 mesos

Esports

Víctor Font es mostra crític amb la gestió de Joan Laporta amb el Barça
Víctor Font es mostra crític amb la gestió de Joan Laporta amb el Barça | Víctor Font

Víctor Font, empresari granollerí i excandidat a les eleccions del FC Barcelona el 2021, ha trencat avui dimarts el seu silenci després de 16 mesos i s'ha mostrat molt crític amb la gestió de l'actual junta directiva del FC Barcelona, presidida per Joan Laporta. El granollerí, en una roda de premsa a Barcelona, ha demanat una reforma profunda dels estatuts del club blaugrana. De fet, l'excandidat ha dit que fa uns dies es va reunir amb Laporta per presentar la reforma estatuària. 

"A la vicepresidenta Fort li vam presentar unes mesures per fer un Barça més transparent, que continuï en mans dels socis i les sòcies, més democràtic, modern, independent, amb talent, experiència contrastada i amb més garanties", ha dit Font, que ha considerat que la gestió del Barça de Laporta és "tota una improvisació" i ha afegit que "ha governat a cops de volant, sense un pla". La reforma estatuària de Font obté diversos punts, entre aquests, la protecció de la propietat del club dels socis i sòcies, aplicar un límit d'endeutament, la posada en marxa del vot electrònic i més transparència amb informació per la massa social.

Això sí, Víctor Font s'ha mostrat satisfet per la contractació de Xavi Hernández com a tècnic, ja que l'entrenador egarenc era la seva aposta a la banqueta si hagués guanyat les eleccions del març del 2021. 

La reforma estatuària, diu Font, s'hi hauria d'aprovar en referèndum. 

Edicions locals