Adolfo Fernández tanca una temporada històrica amb 4 títols

El jugador del Barça de futbol sala i veí de Sant Fost va guanyar la lliga el passat cap de setmana

Esports

Adolfo Fernández celebrant el títol de Lliga
Adolfo Fernández celebrant el títol de Lliga | Instagram Adolfo Fernández

Sergi Casanovas

Adolfo Fernández, jugador del Barça del futbol sala i veí de Sant Fost, va tancar dissabte passat una temporada històrica. El futbolista va guanyar la lliga amb l'equip blaugrana, tancant una temporada on ha aconseguit 4 títols: Lliga, Copa d'Espanya, Champions i Supercopa d'Espanya.

El Barça va guanyar la lliga el passat dissabte a la pista del Palma Futsal. Els blaugranes arribaven per davant a Mallorca, després d'haver guanyar el primer partit de la final. L'equip culer va remuntar i va tancar la final amb un 2-4 al pavelló balear, guanyant així el seu sisè títol lliguer.

Adolfo Fernández reconeix que el partit era "molt difícil" perquè el Palma és "un equipàs". El futbolista afirma que es van esforçar per fer "un partit seriós" i "no anar al tercer partit". La consecució del títol de lliga és un fet "increïble i històric", segons el resident a Sant Fost. 

Una temporada per emmarcar

Fernández i el Barça han aconseguit 4 títols aquesta temporada: la Lliga, la Copa d'Espanya, la Champions i la Supercopa d'Espanya; i només se'ls hi ha escapat la Copa del Rei. El jugador valora la temporada com "espectacular i històrica" amb tot el que han aconseguit: "Hem aixecat quatre títols i la manera en la qual ho hem fet". Fernández admet que no s'esperaven tenir una temporada tan bona, tot i que eren conscients de "la qualitat i la força" que tenia l'equip.

Individualment, Adolfo Fernández està molt satisfet amb la seva temporada: "He aportat molt a l'equip i he aixecat títols, que és el més important per a tots els jugadors". Ara, el veí de Sant Fost afirma que és "moment de gaudir i deixar la temporada a un costat" i assegura que ja tindrà "temps de pensar en la pròxima".

Edicions locals