Doblet de triomfs del BMG en la Granollers Cup

També guanyen un títol els vallesans l'AEH Les Franqueses i el Sant Esteve de Palautordera

Esports

Un dels moments de la Granollers Cup a la plaça de la porxada
Un dels moments de la Granollers Cup a la plaça de la porxada | BMG / Granollers Cup

La 22a edició de la Granollers Cup ha posat el seu punt final al Palau d'Esports amb l'alegria de les finals, amb quatre títols vallesans. El BM Granollers, club amfitrió, novament ha tornat a mostrar el seu múscul competitiu a casa amb els triomfs del júnior i el juvenil masculí. Amb un títol, també van aixecar la seva copa l'AEH Les Franqueses amb l'infantil femení i el Sant Esteve de Palautordera amb l'aleví femení. Pel que fa al BM La Roca, va disputar dues finals.

Dels quatre clubs vallesans amb presència a les finals, el BMG va ser el més destacat amb dos triomfs de tres finals disputades. Les dues victòries van ser contra equips de la comarca: el júnior masculí contra el Sant Esteve (18-12) i el juvenil masculí contra el BM La Roca (10-21). La final perduda va ser contra va ser el cadet femení contra la selecció catalana (17-16).

L'AEH Les Franqueses, amb voluntaris en la seu franquesina, va disputar una final i la va guanyar. L'infantil femení ha completat una gran temporada amb les fases finals estatals que ara posa la cirereta de la Granollers Cup amb el triomf contra l'Ascó (15-12).

La gran sorpresa del torneig ha estat el Sant Esteve de Palautordera amb quatre finals disputades, sent el club amb més presència als partits decisius del Palau d'Esports. El club vallesà va guanyar un únic títol amb l'aleví femení contra el Ribes (16-15). Les finals perdudes van ser en l'aleví masculí contra el Ribes (32-20), l'infantil masculí contra el Sant Andreu (26-16) i el júnior masculí contra el BMG.

Pel que fa al BM LA Roca, va disputar dues finals i en totes dues va caure. El juvenil masculí contra el BMG i el cadet masculí contra la federació valenciana (17-15).

Dues finals sense equips de la comarca

Les dues úniques finals sense equips del Vallès Oriental van ser la juvenil i la júnior femenina. En juvenils, el Terrassa es va imposar contra l’Skjetten noruec (17-18); i en júniors, el Sine Sport School danès va guanyar contra l'Spanga suec (10-15).

Edicions locals