Carlos Baca, del Sant Gervasi, i Rebeca Tornini, de Ginebró, millors notes de la Selectivitat al Vallès Oriental

Ambdós alumnes han aconseguit un 9,8 a les PAU

Societat

Llinars del Vallès, Mollet del Vallès

Carlos Baca, alumne de l’Escola Sant Gervasi Cooperativa, de Mollet del Vallès, i Rebeca Tornini, alumna de l'Escola Ginebró, de Llinars, també centre cooperatiu, han estat amb un 9,8 les dues millors notes del Vallès Oriental de la selectivitat d'enguany.

Segons ha informat l'escola molletana, Baca, de 17 anys, ha aconseguit amb les bonificacions una nota d’expedient de 13,92, nota que li permetrà estudiar el doble grau de Física i Matemàtiques a la UAB. L’alumne ha obtingut també una nota excel·lent en el Batxillerat Dual (espanyol i estatunidenc) que ha estudiat en el centre.

A l’Escola Sant Gervasi Cooperativa han estudiat també una alumna, la perpetuenca Ivet Moro, que ha obtingut un 9,5 i quatre més, que són distincions de les PAU, és a dir, que han aconseguit una nota de 9 o més: l’Aniol Iglesias de Sant Fost (9,2), i les molletanes Noelia Milà (9), Queralt Vilà (9) i Ainhoa Irurre (9).

En el cas de la Rebeca Tornini, va cursar Batxillerat artístic i té intenció d'estudiar Belles Arts al Bau de Barcelona (Centre Universitari d’Arts i Disseny). Tornini té 18 anys i viu a Sant Pere de Vilamajor. De fet, va fer l’ESO a l’institut Vilamajor. També a Ginebró l'alumna Yu-Nà ha obtingut una distinció de les PAU amb una nota de 9,6.

Edicions locals