Cap de setmana històric de l'Actitud Boxing Crew

Judith 'La Santa' Carricondo, Jordi Garcia i Nuria Garcia s'han proclamat campions d'Espanya de kickboxing

Esports

Judith 'La Santa' Carricondo, Jordi Garcia i Nuria Garcia als Campionats d'Espanya
Judith 'La Santa' Carricondo, Jordi Garcia i Nuria Garcia als Campionats d'Espanya | Actitud Boxing Crew

Sergi Casanovas

L'Actitud Boxing Crew va aconseguir 4 medalles d'or i 1 de plata als Campionats d'Espanya de kickboxing, celebrats a Córdoba. Els lluitadors molletans estan batent rècords de campionats nacionals consecutius en totes les categories.

Judith 'La Santa' Carricondo va triomfar a la categoria de kickboxing sènior femení de menys de 48 kg. Nuria Garcia es va proclamar doble campiona d'Espanya a kickboxing i full-contact en categoria cadet major, mentre que Jordi Garcia va guanyar el torneig de kickboxing i va ser segon al de full-contact, també a cadet major.

Els resultats són encara més remarcables si es té en compte els rècords que estan batent: Nuria Garcia porta 6 campionats d'Espanya consecutius guanyats, Jordi Garcia en porta 5 i Judith Carricondo en suma 4.

Jordi Garcia, entrenador de l'equip i pare del Jordi i de la Nuria, explica que és "increïble" els èxits que estan aconseguint, ja que estan "batent rècords històrics" dins el kickboxing espanyol. El preparador explica que porten "des de molt petits" als esports de contacte: "Per exemple, el Jordi és el campió internacional més jove de la història de la Federació Espanyola amb només 13 anys".

Sobre la preparació per aquesta competició, l'entrenador afirma que és "molt intensa", a causa del gran nivell al qual competeixen. Garcia explica que entrenen "entre 3 i 4 hores al dia" i que, fins i tot, fan "campaments d'entrenament" per "mantenir-se concentrats".

La competició no s'atura per als lluitadors. Jordi Garcia participarà al setembre al Campionat del Món, mentre que Judith 'La Santa' Carricondo anirà al Campionat d'Europa amb la Federació Espanyola.

Edicions locals