Alèxia Putellas estarà, com a mínim, 6 mesos fora dels terrenys de joc

La molletana es perdrà l'Eurocopa i bona part de la pròxima temporada per una lesió al genoll esquerre

Esports

Alèxia Putellas amb la selecció espanyola
Alèxia Putellas amb la selecció espanyola | Instagram Alèxia Putellas

Alèxia Putellas ha patit una lesió de gravetat mentre es preparava per a l'Eurocopa amb la selecció espanyola. La molletana pateix un trencament del lligament encreuat del genoll esquerre, una lesió que l'apartarà dels camps 6 mesos, com a mínim.

La jugadora es trobava concentrada a Anglaterra amb la selecció espanyola, on es preparava per a l'Eurocopa que comença avui. Putellas es va retirar de l'entrenament de dimarts al matí amb molèsties i les primeres exploracions van posar en dubte la seva participació en el torneig europeu. Finalment, el diagnòstic és més greu del que es pensava, ja que els serveis mèdics de la RFEF i de l'hospital King Edward VII's de Londres han confirmat el trencament del lligament encreuat.

El període habitual de baixa en aquest tipus de lesions sol ser de 6 mesos, però en el cas de les jugadores femenines pot allargar-se fins als 10 o 12 mesos. Per tant, la molletana no es perdrà només l'Eurocopa, sinó que també estarà absent durant gran part de la temporada que ve amb el Barça. 

Putellas debutava amb la selecció espanyola divendres, en un partit on ja no estarà la de Mollet. La d'aquest estiu hauria estat la tercera participació de la jugadora en la màxima competició europea, després de 2013 i 2017. Aquest cop la selecció espanyola partia com una de les favorites de la competició, un estatus que es veu tocat per l'absència de la millor jugadora del món.

Edicions locals