Erika Morón Galera guanya dos premis internacionals d'estètica

L'esteticista de la Roca obté dos guardons en les categories de celles i llavis en el campionat PMU Worlds International

Economia

Erika Morón Galera, amb els dos guardons obtinguts
Erika Morón Galera, amb els dos guardons obtinguts

Roca del Vallès, la

La roquerola Erika Morón Galera va ser una de les estrelles destacades del congrés internacional Worlds 2022, celebrat el 18 i 19 de juny a Barcelona. Morón, que va obrir el seu negoci d'estètica avançada i micropigmentació l’any 2020 a la Roca del Vallès, va aconseguir imposar-se a als artistes més reconeguts en les dues categories més importants: els premis màster de micropigmentació de llavis i microblading de celles.

Aquesta nova edició del Congrés Worlds 2022 va comptar amb l’assistència de participants d'arreu del món i 20 ponents de reconegut prestigi internacional. La competició va destacar per l’elevat nivell professional dels artistes de les diferents categories: microblading, hairstrokes, full lips, celles ombrejat i softliner. El jurat internacional va destacar la gran tècnica i coneixement de la professió d'Erika Morón, així com la seva joventut que és "un auguri d’un futur molt prometedor a nivell mundial".

Edicions locals