El CF Parets mantindrà la base per la temporada que ve

Tot i això, el club ja ha anunciat 5 fitxatges i prepara algun més

Esports

El CF Parets en un dels partits de la darrera temporada
El CF Parets en un dels partits de la darrera temporada | Xavier Solanas

Sergi Casanovas

El CF Parets es troba en plena preparació de la temporada 2022/23, on el primer equip tornarà a jugar a Primera Catalana. El club mantindrà la base i gran part de l'equip, però també es reforça amb, de moment, 5 fitxatges: Oriol Donadeu, Gerard del Río, José González, Toni Calvo i Jordi Vallcorba.

L'equip paretà mantindrà gran part de la plantilla actual, com demostren les 13 renovacions anunciades fins ara. El segon entrenador de l'equip, Javi López, assegura que tenen la planificació de l'any que ve "bastant avançada". El tècnic confirma que mantindran "el 80% de la plantilla", ja que això els ajuda a "assentar el grup".

No obstant això, el club també es reforça amb diversos fitxatges. Una d'aquestes incorporacions és la del davanter Gerard del Río, que arriba des del Martinenc. Del Río pot jugar "a qualsevol posició d'atac" i és un jugador que "utilitza molt els espais", segons Javi Lòpez. El mateix perfil compleix José González, qui prové del Mollet i també reforçarà la davantera. També a l'atac juga Oriol Donadeu, que torna al Parets on ja va ser-hi com a cadet. El tècnic el defineix com un futbolista amb "molt gol" i "moltes ganes de crèixer". 

A la defensa se sumen els noms de Toni Calvo, ex de la Montañesa, i del ja anunciat Jordi Vallcorba, uns jugadors dels quals s'espera que aportin "experiència" a la defensa, segons comenta López.

Tot i tenir ja bastants jugadors confirmats per la 2022/23, el preparador es mostra obert a més incorporacions: "Sempre estem oberts a fitxatges. L'estiu està sent llarg i molts jugadors estan esperant a veure que els hi ofereixen els seus clubs". Javi López afirma que encara volen reforçar dues posicions més: "Un jugador de banda i un punta són les prioritats".

Edicions locals