'La Granollers Cup és una gran festa de l'handbol'

El president del BMG Alfred Serra es mostra satisfet de la seva primera edició com a responsable

Esports

'La Granollers Cup és una gran festa de l'handbol'
'La Granollers Cup és una gran festa de l'handbol' | Xavier Solanas / BM Granollers

La Granollers Cup de la represa es tanca amb èxit de participació i d'organització. Alfred Serra, president del BM Granollers, va viure fa uns anys la competició com a pare d'esportistes i ara l'ha viscuda com a màxim responsable del club granollerí.  "L'he viscuda com a president i puc dir que estic molt content de com ha funcionat tot. Organitzar una Granollers Cup no és fàcil perquè es necessita l'ajuda de molta gent i que aquesta estigui molt implicada", assenyala el president del BMG, Alfred Serra.  

L'organització de la competició ja treballa per superar el pròxim any la xifra de 288 equips d'enguany i confia en aconseguir-ho. "Molta gent ens ha felicitat per com fem la Granollers Cup.  Hi ha equips que diuen que l'any que ve vindran", diu Serra, orgullós de la feina feta durant quatre jornades esportives seguides amb prop d'un miler de partits: "Espero que l'any que ve encara sigui millor. La meva primera experiència com a president m'ha fet veure les coses que fem bé i aquelles que podem millorar, i les començarem a treballar a partir de l'1 de setembre"

A banda de l'èxit com a club, Alfred Serra assegura que l'impacte econòmic de la Granollers Cup, amb equips de 14 països diferents, s'ha beneficiat la ciutat "perquè aquests dies passejant he vist els bars plens i les botigues amb cues. Tot això dona una vida a la ciutat". Tot i que Serra apunta que "l'handbol és Granollers i Granollers és handbol perquè la Granollers Cup és una gran festa de l'handbol".

Edicions locals