Alèxia Putellas es perdrà la temporada 2022-2023

La molletana ha estat operada satifactoriament de la seva lesió al genoll esquerre

Esports

Alèxia Putellas estarà fora dels terrenys de joc entre 10 i 12 mesos
Alèxia Putellas estarà fora dels terrenys de joc entre 10 i 12 mesos | Instagram Alèxia Putellas

Alèxia Putellas ha estat operada satisfactòriament del trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre que va patir la setmana passada. El temps de baixa estimat per la molletana és d'entre 10 i 12 mesos, fet que li impedirà competir a la temporada 2022-2023.

La jugadora va ser operada a l'Hospital de Barcelona ahir al matí amb un resultat satisfactori, segons els serveis mèdics del Barça. Putellas va patir aquesta greu lesió el 5 de juliol en un entrenament, mentre es preparava per competir a l'Eurocopa amb la selecció espanyola.

A més del torneig continental, la molletana es perdrà tota o gairebé tota la temporada que ve, ja que la previsió d'entre 10 i 12 mesos de baixa li deixa una data de retorn als terrenys de joc sobre el juny de 2023.

La lesió de Putellas és una gran baixa pel FC Barcelona. El conjunt blaugrana perd a la seva capitana i jugadora estrella durant tota la temporada que ve. El club haurà de valorar si fitxar una substituta per la de Mollet o cobrir el seu lloc amb les jugadores que ja té a la plantilla.

Edicions locals