El Recanvis Gaudí Mollet mantindrà gran part de la plantilla actual

L'equip només tindrà, de moment, tres baixes: Yeikson Montero, Jean-Pierre Charles i Javi Rodríguez

Esports

Javi Rodríguez és una de les baixes de l'equip
Javi Rodríguez és una de les baixes de l'equip | CB Mollet

Sergi Casanovas

El Recanvis Gaudí Mollet es troba en plena preparació de la seva segona temporada a LEB Plata. L'equip molletà podrà comptar amb quasi tots els jugadors que ha tingut a la darrera temporada. De moment, hi ha confirmades tres baixes i el club treballa en "tres fitxatges".

El president del CB Mollet, Carlos Nuez, afirma que des de l'entitat estan "treballant de cara a la pròxima temporada". De moment, el dirigent confirma que l'equip de LEB Plata tindrà tres baixes: les ja conegudes de Yeikson Montero i Jean-Pierre Charles i una de nova: Javi Rodríguez. El jugador s'ha vist obligat a deixar l'equip "per incompatibilitat amb els desplaçaments", segons Nuez.

Tot i mantenir gran part de la plantilla, Carlos Nuez explica que tenen "tres fitxatges" bastant encaminats. De moment, no n'hi ha cap confirmat, però el president reconeix que estan parlant "amb algun jugador de LEB Or" i que també podria haver-hi amb "alguna incorporació internacional". Tot això, s'acabarà de tancar en les pròximes setmanes.

Contents amb el grup

La setmana passada es coneixia que el Recanvis Gaudí Mollet tornarà a estar al grup Est de la categoria. Aquest any l'equip tindrà alguns rivals nous, entre ells més equips catalans. Carlos Nuez afirma que estan "contents" amb el grup, especialment "pel que fa a desplaçaments". El president valora els viatges que hauran de fer la pròxima temporada: "És cert que haurem de visitar les quatre illes (Mallorca, Menorca, Eivissa i Gran Canària), però tenim més equips propers, com els catalans i els valencians. Això ens treu els viatges a Madrid i Albacete".

El club ha conegut aquesta setmana el seu calendari. El CB Mollet iniciarà la temporada el 8 d'octubre al Plana Lledó davant el CB Salou, un dels conjunts que han pujat des de la Lliga EBA. El primer desplaçament dels molletans serà la setmana següent a Cornellà. La fase regular de la lliga acabarà el 8 d'abril de 2023 davant el CB Cartagena a casa. 

Edicions locals