El BMG recupera l'equip sènior masculí dels Blancs i Blaus

La plantilla està formada pel conjunt de l'Escola Pia que va pujar a la Primera Catalana el curs passat

Esports

El BMG recupera l'equip sènior masculí dels Blancs i Blaus
El BMG recupera l'equip sènior masculí dels Blancs i Blaus | Blancs i Blaus BMG

La plantilla de l'Handbol Escola Pia que va aconseguir l'ascens a la Primera Catalana la passada campanya s'ha convertit en el nou sènior masculí del Blancs i Blaus del BM Granollers. Els responsables de l'equip d'handbol i del club vallesà s'han posat d'acord per unir esforços per recuperar el Blancs i Blaus, que va desaparèixer fa unes vuit temporades. 

Gairebé la totalitat de la plantilla de l'Escola Pia passarà al nou equip, que mantindrà la categoria guanyada a la Primera Catalana. De fet, el conjunt serà el tercer equip masculí del BMG, però mantindrà la seva identitat pròpia. "L'equip a l'Escola pia era autogestionat i aquestes persones ja no ho volien continuar fent. Un grup de persones va explicar que hi havia la possibilitat de formar part del BMG, però com equip d'esbarjo i ens motivava. A més, el club recupera un equip més social, que feia una funció important", explica Guillem Pujadas, que és un dels jugadors i afegeix: "seguirem amb la nostra idiosincràsia i les nostres xarxes socials pròpies. La nostra filosofia és passar-ho bé jugant a l'handbol i no tenim cap aspiració de pujar al segon equip". 

 L'objectiu del Blancs i Blaus BMG serà la permanència a la Primera Catalana, que s'iniciarà el 25 de setembre a Martorell. 

Edicions locals