La Ruta del Pintxo de la Garriga viu l'edició dels 10 anys

La cita gastronòmica compta amb la participació de 30 establiments fins al 24 de juliol

Societat, Economia

La Ruta del Pintxo de la Garriga viu l'edició dels 10 anys
La Ruta del Pintxo de la Garriga viu l'edició dels 10 anys

la Garriga

30 establiments, 11 dies, 10 edicions i 1 únic objectiu: promoure la restauració de la Garriga. Dijous es va iniciar la 10a edició de la Ruta del Pintxo de la Garriga, que torna a omplir els carrers del municipi de gent anant d’establiment en establiment, per gaudir de les 30 propostes que han realitzat els locals de restauració del municipi, que es podran degustar fins al 24 de juliol.

La cita gastronòmica està organitzada per l’entitat Projecte Mexcla’t i amb el suport de l’Ajuntament de la Garriga, Estrella Damm, Disterri i ASIC la Garriga. Ja consolidada, cada any és més concorreguda, de manera que per evitar aglomeracions, es tanquen les zones més concorregudes en hores punta, de manera que es facilita el passeig de les persones que gaudiran de l’activitat.

Aquest any s’actualitza el preu de les tapes fins als 3 euros. Se segueix mantenint el Passaport de la Ruta del Pintxo, a partir del qual, si es consumeix un Pintxo a cadascuna de les diferents zones en què s’ha dividit la Ruta, es pot entrar a un dels sorteigs que es realitzaran posteriorment.

Aquest any també es fa una aposta pel reciclatge i per generar els mínims residus possibles, és per això que es redueix el paper que fins ara s’utilitzava i s’aposta per una informació digital, tot i que es facilitarà material per a les persones que no utilitzin les xarxes socials.

Edicions locals