La Federació Catalana d'handbol publica els horaris de les semifinals de la Supercopa

El Fraikin jugarà el 25 d'agost a Banyoles i el KH-7 el 26 d'agost a Sant Vicenç dels Horts

Esports

| Federació Catalana Handbol

El Fraikin i el KH-7 ja coneixen el dia i l'hora dels seus respectius partits a les semifinals de la Copa Catalunya. La Federació Catalana d'Handbol ha publicat avui l'horari dels compromisos dels partits previs a la gran final, que tindran lloc el dilluns 29 d'agost a Martorell. 

La semifinal del Fraikin Granollers serà el dijous 25 d'agost a la pista de l'Handbol Banyoles, a les 20.30 h. Pel que fa a la semifinal del Barça, serà el divendres 26 d'agost a la pista del Finestrelles Esplugues. Pel que fa al KH-7, jugarà el divendres 26 d'agost a la pista del Sant Vicenç, a les 19.30 h. L'altre semifinal femenina serà el dissabte 27 d'agost entre l'OAR Gràcia Sabadell i el Sant Quirze. 

El Pavelló Municipal d’Esports de Can Cases de Martorell serà la seu de les finals de la Supercopa de Catalunya Femenina i Masculina d’Handbol que es disputaran el proper 29 d’agost de 2022, a les 19 hores la final femenina i a les 21 hores la final masculina, i que seran retransmeses en directe pel canal Esport3, de la Televisió de Catalunya.

Edicions locals