Entrades ja a la venda per les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme

L'esdeveniment tindrà lloc el 10 i l'11 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya

Esports

Els pròxims 10 i 11 de setembre, el Circuit de Barcelona-Catalunya celebrarà la 23a edició de les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez, una de les proves més màgiques i amb més història del calendari esportiu. Els amants de la resistència ja poden adquirir les seves entrades a la web del Circuit per només 10 euros els dos dies, per a no perdre detall de l'esdeveniment.

La prova, adscrita al campionat 24H Series, compta amb un gran prestigi en l'àmbit internacional i reuneix any rere any a alguns dels millors superesportius del moment, així com turismes del món endurance. Organitzades pel promotor Creventic, les 24H Series faran la que serà la sisena parada del curs esportiu, amb totes les categories plenes d'emoció quant a classificacions i punts es refereix.

Les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez seran el plat fort del cap de setmana, però no l'únic. El míting congregarà altres certàmens com Speed Euroseries, Alpine Elf Europa Cup i Super Seven by Toyo Tyres. Tots aquests campionats duran a terme un total de sis curses, precedides de les seves respectives tandes d'assaigs lliures i oficials.

Més enllà de la part esportiva, els aficionats comptaran amb una Fan Zone que albergarà propostes per a tots els gustos i edats, convertint les 24 Hores de Barcelona d'Automobilisme-Trofeu Fermí Vélez en un autèntic festival de diversió de dia i de nit. A més, l'entrada general inclou l'accés a pàdoc.

Descomptes i modalitats
Les tarifes Júnior (6-15) i Sènior (+65) compten amb un 50% de descompte i els abonats i oficials tenen accés gratuït.

Edicions locals