El CD La Concòrdia prepara 4 o 5 fitxatges per la temporada vinent

L'entrenador Jaime Martínez i part de l'equip ja han renovat, a l'espera de les incorporacions

Esports

L'equip llagostenc tindrà diversos canvis per la pròxima temporada
L'equip llagostenc tindrà diversos canvis per la pròxima temporada | CD La Conòrdia

El CD La Concòrdia es troba en plena preparació de la temporada 2022-2023, on el primer equip tornarà a competir a la Segona Divisió nacional femenina de futbol sala. De moment, el club ha començat assegurant algunes renovacions, tot i que ja avancen que estan preparant "4 o 5 fitxatges".

La primera renovació anunciada va ser la de l'entrenador Jaime Martínez. El tècnic va arribar a mitja temporada, al mes de febrer, i el club ha volgut confiar en ell per la pròxima temporada. Iván Beas, coordinador del CD La Concòrdia explica que des del club creien que "la millor opció" és "donar-li l'oportunitat de treballar tota una temporada, des de l'inici".

Martínez comptarà amb una nova peça al seu equip tècnic: l'entrenador de porters Paco López, exjugador del Barça i del Jaén de Primera Divisió. El preparador és el primer fitxatge confirmat del conjunt llagostenc.

Pel que fa a les jugadores, Beas afirma que "la base de l'equip continuarà", tot i que hi haurà "algunes baixes". De moment, han confirmat la seva continuïtat la capitana Sonia Blanco, Paula Pérez, Naiara Moreno, Júlia Sanz, Laura Botifoll i Marina Flor. A l'apartat de baixes ja s'han anunciat les de Paula Jiménez, Mónica Utrilla, Marta, Mercè Portabella i Kautar Azdaou.

Ultimant els fitxatges

A l'apartat d'incorporacions, el club està treballant en "4 o 5 fitxatges" que s'estan "acabant de tancar", segons Iván Beas. El coordinador afirma que han anat a "reforçar les posicions que demana el míster", principalment jugadores d'atac i "alguna golejadora". De cara a la temporada vinent, l'objectiu és "estar lluitant pels cinc primers llocs", tot i que això dependrà "del que aconseguim fitxar", explica Beas.

El primer equip del CD La Concòrdia començarà la competició el 17 de setembre amb la Copa de la Reina, mentre que la lliga s'iniciarà una setmana després.

Edicions locals