El KH-7, a prova contra l'Elx al Trofeu Ciutat

El sènior femení i el Fraikin en plena pretemporada jugaran al Palau d'Esports

Esports

| RFEBM / Á. Bermejo

La 32a edició del Trofeu Ciutat de Granollers viurà la seva festa grossa al Palau d'Esports el dimarts 23 d'agost amb els respectius compromisos del Fraikin i del KH-7. Els dos conjunts d'handbol de la ciutat afrontaran el duel a l'olímpic com un test previ a la competició oficial, que s'iniciarà el 26 i 27 d'agost amb les semifinals de la Supercopa de Catalunya i, la setmana següent, l'inici de les lligues estatals respectives. 

El KH-7 afronta una nova tem-porada il·lusionant amb el projecte iniciat per la tècnica Dolo Martín. L'objectiu del sènior femení és lluitar per les places continentals a la lliga i el rival del Ciutat Granollers serà una bona pedra en el camí per veure com ha treballat les primeres setmanes de pretemporada. L'Elx serà el rival de les granollerines,  que la temporada passada va guanyar la Supercopa d'Espanya i va ser semifinalista de la Copa de la Reina. A més, en la Lliga Guerreras va acabar en un meritori sisè lloc, empatada amb el KH-7, setena, amb 32 punts. 

El KH-7 mostrarà les noves cares de la temporada i d'entre elles n'hi ha tres destacades. Gabriela Bitolo, lateral dret internacional amb el Brasil, serà un dels reclams del nou KH-7. Tanmateix, ho seran Ona Vila, que torna al BMG després de la seva estada al Sant Quirze, i es veuran els primers passos de la prometedora incorporació, la primera línia Ester Somaza, de només 18 anys i una referent en l'aspecte golejador. 

El duel del KH-7 es disputarà a les 18.30 h, mentre que el del Fraikin serà a les 20.30 h.

Edicions locals