El KH-7 i el Fraikin inicien la pretemporada

Els dos equips sèniors van fer els primers entrenaments dilluns al Palau d'Esports

Esports

El KH-7 i el Fraikin inicien la pretemporada
El KH-7 i el Fraikin inicien la pretemporada | BMG

El Fraikin i el KH-7 BM Granollers han començat a treballar la nova temporada. L’equip masculí i femení han iniciat aquest dilluns la pretemporada 2022/23 amb l’objectiu de repetir o millorar els resultats de la passada temporada, on els equips aleshores van fer un gran paper a la lliga domèstica i a la Copa. Les plantilles han realitzat les proves mèdiques habituals per poder realitzar el primer entrenament de la pretemporada.
 

Primer ha entrenat el Fraikin BM Granollers i després el KH-7 BM Granollers amb la presència de la junta directiva i la premsa per donar el tret de sortida a aquesta nova temporada il·lusionant. L'entrenament del Fraikin l'ha dirigit Antonio Rama que encara la seva sisena temporada al capdavant de la plantilla. Les principals novetats han sigut la incorporació de David Roca i Yusuf Faruk que s'ha exercitat amb els seus nous companys. L'internacional Guilherme Torriani (Brasil) ha sigut l'absència de la primera sessió d'entrenament i s'incorporarà a l'equip en uns dies.

D'altra banda, el protagonisme ha sigut la presència dels joves jugadors de la base Pau Panitti, Marc Vega, Gerard Domingo, Biel Valera, Jepi Armengol, Miguel Campos i Ferran López.

Per part del KH-7 BM Granollers, Dolores Martín ha dirigit la seva primera sessió com a tècnica del KH-7 BM Granollers acompanyada de Verònica Cuadrado i Maria Cadens. En aquest primer dia de feina ha destacat la presència de les noves incorporacions Ona Vila i Gabriela Bitolo i de les jugadores del segon equip Anna Zarzuela, Maria Alarcón i Paula Simó. 

D'aquesta manera els primers equips comencen la seva pretemporada i tindran un calendari exigent per treballar al màxim abans de començar la competició.

Edicions locals