Les European Le Mans Series tornen per tercer any al Circuit

El traçat vallesà torna de l'aturada per vacances amb el campionat de resistència

Esports

Les European Le Mans Series correran un any més al Circuit
Les European Le Mans Series correran un any més al Circuit | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya torna a l'acció després d'unes setmanes sense curses sobre el seu asfalt. Ara és el torn de les European Le Mans Series, que tornen per a celebrar la seva tercera edició en territori vallesà aquest cap de setmana.

Les European Le Mans Series prometen ser un autèntic festival tant dins com fora de la pista, amb un dels programes d'activitats més complets del calendari.

La categoria celebrarà la seva quarta ronda de la temporada al traçat vallesà. 41 vehicles, entre prototips i GT, participaran en la cursa principal del cap de setmana, dividits en tres categories: LMP2, LMP3 i LMGTE. La prova comptarà amb dos pilots de casa, els catalans Miguel Molina i Xavi Lloveras.

A més del programa que presenta el prestigiós campionat endurance, l'esdeveniment comptarà amb altres campionats. Mitjet France, Porsche Carrera Cup Benelux i Sprint Cup by Funyo seran els certàmens que també es reptaran a la pista, completant entre tots fins a 11 curses al llarg del cap de setmana.

Activitats per a tots els públics

Els aficionats que adquireixin la seva entrada podran gaudir d'activitats úniques i accediran a zones exclusives com per exemple al pit lane i a la graella de sortida. Això es farà realitat amb iniciatives com el Pit Walk i Grid Walk. Quan els assistents passegin pel carrer de boxs, també podran gaudir d'una sessió d'autògrafs de la mà dels protagonistes del cap de setmana, els pilots de resistència. A més, l'entrada inclou també l'accés a pàdoc per a passejar lliurement per l'epicentre de l'acció.

Deixant a un costat aquestes propostes concretes, el Circuit de Barcelona-Catalunya comptarà durant tot el cap de setmana amb una zona dedicada als fans que albergarà activitats i experiències diverses: Rookyland. Allà hi haurà simuladors, experiències amb realitat augmentada, una botiga amb marxandatge oficial, jocs amb premis i recompenses, un castell inflable i una pantalla gegant per a no perdre de vista l'activitat esportiva, entre altres. També hi haurà animació constant a ritme de batucades i fins i tot una exhibició de trial urbà.

Entrades i descomptes

L'entrada general consisteix en un abonament de dos dies (dissabte i diumenge) i té un preu de 15 €. Com habitualment, els nens de fins a cinc anys tenen accés gratuït al Circuit. La tarifa juvenil (de 6 a 15 anys) compta amb un descompte d'un 50%, igual que la modalitat sènior (per a majors de 65 anys). Les entrades es poden aconseguir a la web del circuit.

Edicions locals