La Colla Morada, guanyadora de la festa major

La competició ha estat molt ajustada fins a última hora i el ball del fanalet ha desempatat el marcador

Cultura

La Colla Morada, guanyadora de la festa major
La Colla Morada, guanyadora de la festa major

La Colla Morada ha estat la guanyadora de la festa major 2022 de Mollet, amb un marcador de 8 a 7. Segons destacava el presentador del concurs, ha estat una de les edicions més ajustades, no només pel resultat final sinó també pel desenvolupament de les diferents proves, gairebé totes decantades per poc.

Aquesta mitjanit restava 1 punt per disputar-se i 3 més per desvetllar-se. El ball del fanalet l'ha guanyat Morats, mentre que pel que fa als punts subjectius, els punts de l'engrescada i de la despertada tambe han estat per a la Colla Morada i el punt per a la colla més innovadora i original de la gresca ha sigut per a Torrats.

La competició arrencava dissabte amb la capta de sang i un punt per a Morats. I entre dilluns i dimarts s'han celebrat la majoria de la resta de proves. Totes dues tardes van ser els plats forts torrats. La colla encapçalada per Maria Vico guanyava dilluns un punt en l'estirada infantil del cotxe i dos més en les garrinades infantil i femenina. Per la seva banda, la garrinada masculina la va guanyar la colla liderada per Jose López. Els morats també es van endur ahir a la nit els tres punts de les curses en roba interior. Pel que fa a aquest dimarts a la tarda, els corregots infantil i adult i l'afartada han servit perquè torrats sumin tres punts més.

Edicions locals