Les 24 Hores d'Automobilisme canvien l'hora del tret de sortida

La 23a edició tindrà lloc el 10 i 11 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya

Esports

Les 24 Hores d'Automoilisme canvien l'hora del tret de sortida
Les 24 Hores d'Automoilisme canvien l'hora del tret de sortida | Circuit de Barcelona-Catalunya

El Circuit de Barcelona-Catalunya es troba ultimant els preparatius per a la 23a edició de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme -Trofeu Fermí Vélez, una prova adscrita al calendari internacional del certamen 24H Series promogut per Creventic.

Enguany, la mítica cursa de resistència presenta algun canvi. La gran novetat serà el canvi en l’hora del tret de sortida, la qual es retarda respecte a les últimes edicions. Les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme s’iniciaran oficialment a les 13 h del dissabte 10 de setembre i, 24 hores més tard, es donaran per concloses.

En aquesta graella de sortida hi haurà tant GTs com a turismes disposats a tot per a emportar-se la corona d’una de les proves que ja suma més anys d’història. Per a complir amb els seus objectius, els participants hauran de fer front a un programa esportiu que inclou sessions d’entrenaments lliures (12.20 h), cronometrats (15.45 h) i nocturns (20.30 h). Aquestes tandes les duran a terme el divendres 9 de setembre.

El públic podrà accedir a les instal·lacions a partir del dissabte, dia en el qual es posaran també a prova la resta dels campionats suport presents al míting. Tant Super Seven by Toyo Tyres, com Speed Euroseries i Alpine Elf Europa Cup duran a terme una cursa abans de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme. Per aquest mateix ordre, ho faran a les 9.45 h, 10.35 h i 11.40 h. Aquests certàmens ja hauran estat a la pista el divendres, completant les classificacions i les primeres curses.

Entrades disponibles

Els aficionats tenen a la seva disposició abonaments de dos dies per a viure la màgia de les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme -Trofeu Fermí Vélez com vulguin. Aquesta entrada té un preu de 10 euros i es pot adquirir aquí. A més, l’entrada inclou l’accés a pàdoc per a poder conèixer als protagonistes del cap de setmana.

Cap de setmana amb activitats

Les 24 Hores de Barcelona d’Automobilisme -Trofeu Fermí Vélez volen satisfer els gustos de tots els assistents, independentment de la seva edat. És per això que ha preparat una Fan Zone darrere de la Tribuna Principal amb activitats com simuladors, un karting elèctric, una zona infantil amb diversos jocs i tallers i un escenari pel qual passaran alguns grups musicals.

Edicions locals