Dolo Martín: 'El partit l'hem perdut nosaltres'

El KH-7 perd sobre la botzina a la pista del Mecalia Atlético Guardés (24-23) en la primera jornada de la Lliga Guerreras

Esports

Celebració de l'equip local.
Celebració de l'equip local. | Atlético Guardés

El KH-7 Granollers de Dolo Martín no va poder estrenar-se amb victòria a la Lliga Guerreras, tot i que durant 55 minuts va ser millor a la pista del Mecalia Atlético Guardés. Sobre la botzina, l'equip local va celebrar el triomf amb el gol de Sandra Santiago (24-23), que feia miques la bona feina de les vallesanes, sobretot en defensa.

"Estem fastiguejades perquè crec que hem estat millors en el còmput total dels 60 minuts, però al final ens han pesat els últims cinc minuts i hem perdut d'un gol. L'equip s'ha buidat i crec que hem fet un molt bon partit en l'àmbit defensiu perquè hem sabut frenar a la seva millor jugadora. A més, no han pogut fer gols fàcils", explicava Dolo Martín en acabar el partit, que admetia que "en atac ens ha costat més i el seu canvi defensiu a la segona, a defensa oberta, 5 a 1, se'ns ha entravessat".

A la mitja part, el KH-7 guanyava 12 a 14, però a la represa tan sols va aconseguir marcar 9 gols, que li va dictar sentència. "Al final crec que hem perdut més nosaltres el partit. Hem tingut diverses possessions per trencar el partit i marxar de tres gols, però hem encadenat errors consecutius de passes i això ha fet que elles es fiquessin de nou al partit i tenir un final ajustat", deia Martín. "A cara o creu, al final ha caigut del costat del Guardés", sentenciava. Martina Capdevila va ser la màxima anotadora amb 9 gols, seguida d'Ester Somaza, amb 4. 

El KH-7 intentarà refer-se de la derrota contra el vigent campió, el Super Amara Bera Bera, a la segona jornada. El partit es disputarà dissabte al Palau d'Esports, a les 16 h.

Edicions locals