Alèxia Putellas tindrà el seu propi documental a Amazon Prime Video

La producció sobre la molletana s'estrenarà pròximament, encara sense data

Esports

Alèxia Putellas tindrà un documental sobre la seva vida
Alèxia Putellas tindrà un documental sobre la seva vida | Amazon Prime Video

La plataforma Amazon Prime Video estrenarà pròximament una sèrie documental sobre Alèxia Putellas. La producció repassa la seva vida i compta amb diverses personalitats del món del futbol que expliquen que fa especial a la futbolista molletana i com ha arribat a ser una de les millors jugadores del món. 

El documental porta el títol Alexia Labor Omnia Vincit, que es tradueix com Alèxia, El treball dur ho conquista tot, i té un total de tres capítols. La producció compta amb el testimoni i opinió de diverses figures rellevants del futbol, tant masculí com femení. A la sèrie parlen entrenadors com Xavi Hernández, Jonatan Giráldez o Martina Vos-Tecklenburg (seleccionadora d'Alemanya), però també jugadors com Robert Lewandowski, Irene Paredes o Nadine Kessler. La producció també compta, òbviament, amb la participació de Putellas i de diverses imatges gravades a Mollet i a altres indrets del Baix Vallès.

La sèrie està dirigida per la catalana Joanna Pardos i explica la vida d'Alèxia Putellas, des de la seva infància fins al moment actual, on és una de les millors jugadores del món i una referència del futbol femení mundial.

El documental es publicarà pròximament a Amazon Prime Video, en una data encara per definir. La jugadora ha compartit el primer avanç a les seves xarxes socials:

 

Edicions locals