Èxits molletans al Campionat de Catalunya de scooter

L'equip Radical 360 va aconseguir tres medalles i Lucía Martín va guanyar en la categoria street

Esports

Els patinadors del Radical 360 van obtenir tres medalles al campionat
Els patinadors del Radical 360 van obtenir tres medalles al campionat

Sergi Casanovas

Els patinadors i equips de Mollet van triomfar al Campionat de Catalunya de Scooter, celebrat el passat cap de setmana a Nou Barris (Barcelona). L'equip de la botiga Radical 360 va aconseguir tres medalles, una de cada metall, mentre que Lucía Martín també es va penjar l'or.

L'equip molletà Radical 360 va tenir una bona participació en el torneig amb els seus patinadors, que van tornar amb tres medalles. Unai Alcázar va proclamar-se campió de la categoria pro park, mentre que Pol Pocorull es va penjar la plata a sub 16, també en la modalitat park.

Els dos patinadors reconeixen que no arribaven al 100%, ja que patien molèsties per caigudes anteriors. Tot i això, van poder participar i obtenir un resultat que fa "molta il·lusió després de les lesions", explica Pocorull. Alcázar reconeix que "feia molt temps que esperava una competició així amb aquest resultat" i creu que és una jornada que recordarà: "Se m'ha guardat a dins, és molt bonic".

Els esportistes també destaquen l'experiència de competir en equip: "Encara que tu no guanyis si un altre de l'equip queda bé també t'alegres i estàs satisfet", relata Pocorull.

A la modalitat street va pujar al podi un altre membre del Radical 360. El molletà Adrián Navarro va assolir la tercera plaça a la categoria pro. Navarro, que és un habitual dels campionats nacionals i internacionals de scooter, reconeix que esperava "una mica més", però es mostra "satisfet per pujar al podi". El patinador també destaca el fet d'haver-ho aconseguit a street: "M'ha fet més il·lusió perquè és una modalitat on no havia competit mai".

Nou títol per Lucía Martín

Lucía Martín també va guanyar al campionat | Instagram Lucía Martín

La patinadora molletana Lucía Martín també es va proclamar campiona de Catalunya. Martín es va penjar la medalla d'or en la modalitat femenina de street i també va obtenir la plata a la de park. L'experiència no és nova per la de Mollet, que ja havia estat campiona de Catalunya abans, però en la modalitat de park.

El Campionat de Catalunya va comptar amb tres rondes prèvies abans de la final a Barcelona, celebrades des de l'abril a Mollet, Vic i Montornès.

Ara, els patinadors es preparen per a la seva propera competició, que serà el Campionat d'Espanya a Terol (Aragó).

Edicions locals