El Barça inscriu Marc Casadó a la llista B de la Lliga de Campions

El de Sant Pere de Vilamajor milita al filial de l'equip blaugrana i va fer la pretemporada amb el primer equip

Esports

| FCB

Sant Pere de Vilamajor

El FC Barcelona ha comunicat a la UEFA el llista de jugadors inscrits per disputar la Lliga de Campions d'aquesta temporada i d'entre els que formen la llista B hi ha el migcampista Marc Casadó, que milita al filial de la Primera RFEF i va fer la pretemporada amb el primer equip de Xavi Hernández.

Aquesta llista B està formada per un total de vuit jugadors de la base, que d'entre els requisits que demana la UEFA hi ha que hagin estat, com a mínim, tres anys jugant a la base del club i que hagin nascut a partir de l'1 de gener del 2022. A banda de Casadó, el Barça també ha inscrit en aquesta llista B a Arnau Tenas, Ander Astralaga, Alejandro Balde, Alex Valle, Gavi, Álvaro Sanz i Ilias Akhomach.

Nascut a Sant Pere de Vilamajor, Marc Casadó va arribar a l'Infantil A procedent de la Damm l’estiu del 2016 i anteriorment va militar a l'EC Granollers i el CF Vilamajor. Des d’aleshores ha anat evolucionant any rere any fins liderar el curs passat com a capità el Juvenil A que va conquerir el doblet: Lliga Divisió d’Honor i la Copa de Campions.

Edicions locals