L'Asobal torna al Palau després de la doble desfeta contra el Barça

Divendres rep el BM Guadalajara (20.30 h), que també va perdre el partit de la primera jornada

Esports

L'Asobal torna al Palau després de la doble desfeta contra el Barça
L'Asobal torna al Palau després de la doble desfeta contra el Barça | Víctor Salgado / Asobal

El Fraikin necessita oblidar les dues derrotes seguides, de la setmana passada, amb el totpoderós Barça després de disputar amb el conjunt blaugrana la final de la Supercopa de Catalunya (44-30) i la primera jornada de la lliga Asobal (37-26). En tan sols sis dies de diferència, l'equip dirigit per Antonio Rama va patir dues desfetes   en pista davant el recent campió d'Europa. 

El Fraikin va ser atropellat en la final catalana i el dissabte passat en la primera part del duel de la lliga estatal. En la segona part del partit de la lliga, Rama va posar en pràctica el canvi tàctic del 5-1 i les coses van millorar. "La primera part ha estat per oblidar, però en la segona hem canviat radicalment amb el 5-1, que ens ha funcionat molt bé i hem recuperat moltes pilotes", explicava el tècnic. Antonio Rama afegia que el canvi tàctic s'ha treballat durant la pretemporada: "Hem mirat coses com el 5-1 o el 7 contra 6, hem de tenir moltes variants tàctiques perquè ens podem trobar molts equips diferents, com passarà a Europa".

El Fraikin es tornarà a posar la granota de fer feina divendres amb la segona jornada de la lliga Asobal contra el BM Guadalajara al Palau d'Esports. "És molt complicat començar la temporada amb dos partits contra el Barça. Veurem si ara, psicològicament, som suficientment forts per afrontar el duel contra el Guadalajara i veure que les coses es poden fer bé, guanyar i recuperar la confiança", augurava Rama. 

El Guadalajara, que va pujar a l'Asobal el curs pasat, va estrenar-se amb derrota contra l'Ademar (35-40). 

 

Edicions locals