El concurs de talent 'Objectiu Paki' s'expandeix a totes les televisions locals

Els joves, entre 13 i 20 anys, que hi vulguin participar han d'inscriure's a la seva tele de referència, com VOTV, Vallès Visió i la mateixa Televisió Cardedeu

Cultura

El concurs de talent 'Objectiu Paki' s'expandeix a totes les televisions locals
El concurs de talent 'Objectiu Paki' s'expandeix a totes les televisions locals

El concurs de talents musicals Objectiu Paki, que impulsava el 2020 Televisió Cardedeu i el Casal de Joves La Paki del municipi, arriba a la tercera edició en un format més ampli, que implicarà la quarantena de televisions locals del país, com les vallesanes VOTV i Vallès Visió. Aquesta setmana ha iniciat la fase d'inscripcions, adreçades a joves d'entre 13 i 20 anys, per participar en els càstings preliminars.

Els joves aficionats a la música que hi vulguin participar han de presentar un vídeo cantant –en horitzontal i a capella– abans del 30 de setembre a la seva televisió territorial de referència –en el cas de VOTV, en aquest enllaç–.

 

 

Les televisions de referència faran els primers càstings que serviran per seleccionar els concursants que aniran al càsting de tot Catalunya.

A les diferents gales temàtiques proposades pel concurs, els concursants interpretaran diferents peces musicals per tal de mantenir la seva participació, que dependrà de la salvació del jurat i dels vots del públic. A cada programa s'acomiadaran alguns d’ells, fins a conèixer el nom del guanyador/a a la gran final.

La persona guanyadora rebrà com a Premi l’enregistrament de tres singles en estudi de so professional designat per Crea Music, així com la difusió i promoció per part de Crea Music d’aquest primer single a través de Xarxes Socials, plataformes digitals i l’enviament a emissores de ràdio. A més tindrà l’opció d’actuar en un concert a l’escenari del Polvorí a la Festa Major 2023.

Edicions locals