La 9a edició del concurs de dramatúrgia Microteatre ja té guanyadors

Les obres premiades es representaran entre el 18 i el 20 de novembre, en espais singulars de Roca Umbert

Cultura

Guanyadors, directors i premiats, durant la presentació
Guanyadors, directors i premiats, durant la presentació | C. R.

A la porta de la torre hi ha una vella, de Mar P. Bonet; Primera cita, d’Andrea Moreno; Soñé que tu me llevabas, de Blau Granell Ardanuy i Vist per sentència, de Ramon Pros Cervera i Fanny Ferran Cuadrat. Segons el jurat format per Laura López, Frederic Roda i Carme Tierz, aquests són els textos guanyadors de la 9a edició del concurs de dramatúrgia Microteatre, que enguany ha rebut un total de 19 originals. Tots amb un argument que gira al voltant del concepte “creuem els dits”.

Durant l’acte de presentació també es va fer el sorteig per assignar director o directora a cada peça guanyadora. Aquest any els professionals que hi col·laboren són Pasquale Bávaro, Ferran Farré, Alícia Gorina i Tàtels Pérez.

L’1 d’octubre se celebrarà un càsting obert a l’escola de teatre Arsènic per escollir els protagonistes dels muntatges. Els candidats —d'entre 16 i 25 anys — han d'enviar el CV i una fotografia de cara i una de cos sencer a [email protected]. Les obres s’estrenaran el cap de setmana del 18 al 20 de novembre en espais singulars de Roca Umbert, també impulsor de la convocatòria.

Com a novetat d’enguany, un dels grups del segon dia incorporarà una intèrpret de llengua de signes i, per tant, serà inclusiu per a persones sordes. Per primera vegada, els espectacles s’inclouen al festival RBLS de teatre per a joves, que se celebra a diversos municipis. 

Edicions locals